Avoimet työpaikat

STEP Oy

Täältä löydät avoimet työpaikkamme ja tänne voit rekisteröidä oman ansioluettelosi.

Yrityksemme toiminta on laaja paikallisesti sekä globaalisesti, ja tarjoamme uramahdollisuuksia tulevaisuuden energia- ja ympäristöalalla. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen joko sähköpostitse osoitteeseen maija.paterson@veolia.com tai tällä lomakkeella.

Odotamme kiinnostuneina hakemustasi!

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy on teollisuuden energiantuotanto- ja energiapalveluratkaisuihin erikoistunut Veolia Nordic AB:n tytäryhtiö.  STEP on asiakkailleen strateginen kumppani tarjoamalla asiakkaiden tarpeen mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Veolian globaali organisaatio tuo mukanaan laajan kansainvälisen osaamisen STEPin asiakkaiden käyttöön. Lue lisää: www.stepenergy.fi 

Haemme nyt asiantuntevaan ja energiseen joukkoomme

Sähkö-automaatioinsinööriä tai -teknikkoa

Vastaat Pohjanmaan alueen (Ilmajoki, Kaustinen, Seinäjoki) höyrykattilalaitosten sähkö-automaation kunnossapidosta ja kehittämisestä. Tehtävässä toimit myös muutostöiden ja kunnossapitoprojektien asennusvalvojana. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Olet joko kokenut teknikko tai sinulla on automaatioinsinöörin koulutus. Pidät työturvallisuutta tärkeimpänä asiana työssäsi. Olet huolellinen ja järjestelmällinen, sekä kykenet omaksumaan asiat nopeasti. Sinulla on innovatiivinen ja reipas ote tekemiseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet valmis kouluttautumaan kattilalaitoksen käytönvalvojaksi.

Eduksi luetaan:

  • aikaisempi kokemus höyrykattilalaitoksilta
  • IT-osaaminen
  • PLC-ohjelmointiosaaminen
  • S1-sähköpätevyys

Kykenet toimimaan kansainvälissä toimintaympäristössä ja kommunikoimaan myös englanniksi. 

Toimipaikkasi sijaitsee Kaustisella tai Seinäjoella, mutta teet töitä myös muilla Pohjanmaan laitoksillamme. Työ on luonteeltaan osin liikkuvaa edellyttäen matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa. Tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista.

Yrityksemme toimii vakaalla pohjalla ja tavoitteenamme on merkittävä kasvu. Yrityskulttuurimme on keskusteleva ja yhteistyöhön kannustava. Toimimme avoimesti ja tuemme henkilöstömme innovatiivisuutta. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen 30.8.2019 mennessä osoitteeseen matti.lepisto@stepenergy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Matti Lepistö, puh. 044 701 2229. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy on osa Veolia-konsernia. Vuonna 1853 perustettu yhtiö on keskittynyt energian ja ympäristön optimointiin. Veolia-konsernilla on lähes 179 000 työntekijää 48 maassa. Vuoden 2018 raportoitu liikevaihto oli 25,9 miljardia euroa. Pohjoismaissa toimii Veolia Nordic Ab tytäryhtiöineen, jonka henkilökunnan määrä on yli 1100 ja liikevaihto 390 miljoonaa euroa.


 

Current vacancies

Here you can find our current vacancies and register your CV.

We are an expansive company, both locally and globally, with international career opportunities in future-oriented areas in the fields of energy and the environment. You can send us an open application, either by e-mail to maija.paterson@veolia.com or use this form.

We look forward to receiving your application!